Düşüncə Jurnalı

header photo

Pomidorlu düyü şorbası

Duru yeməklərə üstünlük verənlər üçün əla resept. Qida rasionunuza yenilik əlavə edin.

Tərkibi:
8 stəkan ətin suyu
200 qram tomat pastası
1 ədəd pomidor
Yarım qaşıq duz
100 qram düyü
Yarım dəstə göyərti

Hazırlanma qaydası;
Tomat pastası, ətin suyu, duz, düyü və qabıqları soyulmuş, doğranmış pomidor bir qazana əlavə olunur. Qazanın qapağı örtülərək yarım saata qədər qaynadılır. Düyünün yumşalması ilə bərabər göyərtilər dəşorbaya əlavə edilir və bir neçə dəqiqə də o vəziyyətdədə qaynadıldıqdansonra qazandan çıxarılır. Süfrəyə gətirərkən şorbaya limonu sıxmaq da olar.

 

 

Go Back

Şərh yazmaq funksiyası bu məqalə üçün ləğv edildi.